(0263) 223-923
Localitate Sarata, FN

Cui se adreseaza

Potenţialii beneficiari ai proiectului

Grupurile tinta sunt alcatuite din Beneficiarii directi – cel putin 30 de agenti economici care isi vor desfasura activitatea in Parcul Industrial Bistrita Sud si Beneficiarii indirecti – 250-350 de persoane care isi vor gasi un loc de munca in Parcul Industrial Bistrita Sud si municipalitatea care are obligatia crearii premiselor de dezvoltare economica si crestere a calitatii vietii locuitorilor municipiului Bistrita.

Activitatile care vor fi desfasurate de catre agentii economici in interiorul Parcului Industrial Bistrita Sud trebuie sa se incadreze in urmatoarele:

  • Industria prelucratoare, cu posibilitatea concentrarii pe diverse industrii de varf;
  • Afaceri, in care predomina activitatile financiar – bancare, de consultanta, proiectare, cercetare – dezvoltare, precum si activitati de administrare a afacerilor;
  • Distributie, in care predomina activitatile de depozitare marfuri si logistica;
  • Servicii;
  • Alte servicii conexe: furnizare de utilitati, curatenie si paza, alimentatie publica, evidenta contabila etc.
Pana in acest moment au fost primite semnale pozitive din partea posibililor investitori care apreciaza si sunt interesati in crearea Parcului Industrial Bistrita Sud. Acestia activeaza in zona industriei prelucratoare si a prestarilor de servicii.
regio
Initiativa locala. Dezvoltare regionala.
www.inforegio.ro
Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.